Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Spokojna, zielona okolica, 10 minut do plaży.

Adres obiektu Zelwerowicza, 80-516 Gdańsk
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
5.0
Wyposażenie 4.8
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

Ługiewicz
Dodano: 2015-09-15
Pobyt od: 2015-09-07 do 2015-09-10
 
 
  

Oferta zgodna z opisem,blisko do morza,dobra komunikacja z centrum.Wyposażenie standardowe pokoju,kuchni i łazienki.Przemiła pani Marta jak również życzliwi gdańszczanie.Napewno wrócimy.Pozdrawiamy Bożena i Roman.


 
 

Rodzinka z Sokołowa Podlaskiego
Dodano: 2015-06-13
Pobyt od: 2015-06-09 do 2015-06-11
 
 
    

Super miejsce na wypoczynek, morze prawie na wyciagniecie ręki. Fajna pani wynajmująca te pokoje. Szkoda tylko, że nasz pobyt mógł trwać tylko dwa dni,ponieważ chętnie zostalibysmy tam dłużej. Polecam


 
 

Marcin i Agnieszka
Dodano: 2014-09-09
Pobyt od: 2014-08-29 do 2014-09-04
 
 
  

Cena za pobyt rewelacyjna,blisko do plaży w Brzeznie,to naprawdę 10 minut dla osoby zdrowej.Obok lasku przystanek na tramwaje.Kuchnia,łazienka na poziomie.Wyżywienie to robiłem sobie sam z dziewczyną.Ta miła i sympatyczna pani,upiekła nam pyszne ciasto na biszkopcie z masą, galaretką i jezynami.To był miły prezent dla nas.Bardzo dobrze się czuliśmy przez ten okres wypoczynku,poprostu wypoczeliśmy.POLECAMY SERDECZNIE pobyt u pani Marty!!!


Opinie 1-3 z 3

 

Gdańsk w przewodniku

Trójmiasto na dłoni – najlepsze punkty widokowe Zatoki Gdańskiej

Trójmiasto na dłoni

Najlepsza możliwa perspektywa na podziwianie miasta to widok z lotu ptaka. Trójmiasto można obejrzeć z góry z wielu niesamowitych punktów widokowych.

Nowe udogodnienia na gdańskich plażach

Nowe udogodnienia na gdańskich plażach

W nadmorskich kurortach startuje sezon. W tym roku na gdańskich kąpieliskach czekają na turystów całkiem nowe udogodnienia, które uprzyjemnią pobyt.

Żuraw nad Motławą

Przewodnik po Trójmieście: Gdańsk

Malownicze położenie Gdańska oraz jego tysiącletnia historia sprawiają, że miasto należy do najchętniej odwiedzanych przez turystów ośrodków.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie