Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Spokojna, zielona okolica, 10 minut do plaży.

Adres obiektu Zelwerowicza, 80-516 Gdańsk
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
5.0
Wyposażenie 4.8
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 12

 
 

Ługiewicz
Dodano: 2015-09-15
Pobyt od: 2015-09-07 do 2015-09-10
 
 
  

Oferta zgodna z opisem,blisko do morza,dobra komunikacja z centrum.Wyposażenie standardowe pokoju,kuchni i łazienki.Przemiła pani Marta jak również życzliwi gdańszczanie.Napewno wrócimy.Pozdrawiamy Bożena i Roman.


 
 

Rodzinka z Sokołowa Podlaskiego
Dodano: 2015-06-13
Pobyt od: 2015-06-09 do 2015-06-11
 
 
    

Super miejsce na wypoczynek, morze prawie na wyciagniecie ręki. Fajna pani wynajmująca te pokoje. Szkoda tylko, że nasz pobyt mógł trwać tylko dwa dni,ponieważ chętnie zostalibysmy tam dłużej. Polecam


 
 

Marcin i Agnieszka
Dodano: 2014-09-09
Pobyt od: 2014-08-29 do 2014-09-04
 
 
  

Cena za pobyt rewelacyjna,blisko do plaży w Brzeznie,to naprawdę 10 minut dla osoby zdrowej.Obok lasku przystanek na tramwaje.Kuchnia,łazienka na poziomie.Wyżywienie to robiłem sobie sam z dziewczyną.Ta miła i sympatyczna pani,upiekła nam pyszne ciasto na biszkopcie z masą, galaretką i jezynami.To był miły prezent dla nas.Bardzo dobrze się czuliśmy przez ten okres wypoczynku,poprostu wypoczeliśmy.POLECAMY SERDECZNIE pobyt u pani Marty!!!


 
 

kasia
Dodano: 2013-08-06
Pobyt od: 2013-07-25 do 2013-07-29
 
 
 

Super lokalizacja, pokoje czyste i przytulne, gospodyni przemiła. Polecam:)


 
rodzina z Radomska
Dodano: 2012-06-15
Pobyt od: 2011-08-27 do 2011-08-27
 

byliśmy z rodziną w ubiegłym roku i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu . Bardzo miła pani i miła atmosfera , do plaży bardzo blisko i spokojna okolica w tym roku też się tam oczywiście wybieramy . Naprawdę godne polecenia ....blisko do stadionu "widac go z balkonu , bliziutko spacerkiem do mola w Brzeznie . Wrócimy tam z ogromną ochotą w tym roku bo świetnie można tam wypocząc .


 
rodzina z Radomska
Dodano: 2012-06-15
Pobyt od: 2011-08-27 do 2011-09-04
 

byliśmy z rodziną w ubiegłym roku i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu . Bardzo miła pani i miła atmosfera , do plaży bardzo blisko i spokojna okolica w tym roku też się tam oczywiście wybieramy . Naprawdę godne polecenia ....blisko do stadionu "widac go z balkonu , bliziutko spacerkiem do mola w Brzeznie . Wrócimy tam z ogromną ochotą w tym roku bo świetnie można tam wypocząc .


 
Jula
Dodano: 2012-05-31
Pobyt od: 2009-09-08 do 2009-09-20
 

Bardzo miła pani gospodyni, świetna baza wypadowa (bezpośrednie połączenie tramwajowe do centrum Gdańska), 10 minut do plaży. Łatwo jest się dostać do stacji SKM. Spokojna okolica, w pobliżu odnowiony park. Byłam już dwukrotnie, polecam znajomym - wszyscy wracają wypoczęci i zadowoleni.


 
ja
Dodano: 2011-01-22
Pobyt od: 2011-08-03 do 2011-01-26
 

Urocze, ciche miejsce. Blisko do plaży i do pętli tramwajowej. Przesympatyczna gospodyni. Udziela obszernej informacji o najbliższej okolicy. Upiekła nam ciasto. Dziękujem


 
Rodzina z Ełku
Dodano: 2009-08-09
 

Urocze, ciche miejsce. Blisko do plaży i do pętli tramwajowej. Przesympatyczna gospodyni. Udziela obszernej informacji o najbliższej okolicy. Upiekła nam ciasto. Dziękujemy.


 
Tomasz
Dodano: 2009-06-21
 

Bardzo sympatyczna Gospodyni, miła okolica, przyjemne pokoje, dobre warunki mieszkalne, gorąco polecam tym, którzy mają dosyć tłoku w centrum wielkiego miasta.


Opinie 1-10 z 12

 

Gdańsk w przewodniku

Trójmiasto na dłoni – najlepsze punkty widokowe Zatoki Gdańskiej

Trójmiasto na dłoni

Najlepsza możliwa perspektywa na podziwianie miasta to widok z lotu ptaka. Trójmiasto można obejrzeć z góry z wielu niesamowitych punktów widokowych.

Nowe udogodnienia na gdańskich plażach

Nowe udogodnienia na gdańskich plażach

W nadmorskich kurortach startuje sezon. W tym roku na gdańskich kąpieliskach czekają na turystów całkiem nowe udogodnienia, które uprzyjemnią pobyt.

Żuraw nad Motławą

Przewodnik po Trójmieście: Gdańsk

Malownicze położenie Gdańska oraz jego tysiącletnia historia sprawiają, że miasto należy do najchętniej odwiedzanych przez turystów ośrodków.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie